Välkommen till gudstjänst!

Temat den här söndagen är Hjälparen kommer. Emelie Gunnarsson predikar och Owe & Kicki Wahlström sjunger.


OBS! Nästa söndag firar vi gudstjänst på Zoom

Vi vill bjuda in lite extra till gudstjänsten nästa söndag som kommer att bli lite annorlunda. Då kommer ett reseteam under ledning av Emanuel Bratt att besöka Baptistkyrkan och Alliansmissionen i Ödeshög digitalt. Vi hoppas även att vi ska få träffa dem på riktigt till hösten.
För att de också ska få chans att få ett ansikte på oss här i Ödeshög med omnejd så kommer gudstjänsten att ske via Zoom (videosamtal). Det ska gå att ansluta utan att installera programmet Zoom, men det brukar underlätta att installera det, vilket inte är särskilt komplicerat. Om du är ovan vid Zoom finns en instruktion längst ner i det här inlägget. Har du Zoom installerat är allt du behöver göra att klicka på den länk som kommer att finnas här på hemsidan i god tid före klockan 10.00 på söndag den 23maj.

Länken här nedan är till ett filmklipp där de visar hur man installerar och använder zoom https://www.youtube.com/watch?v=TgDVVkB7DLs Ibland är det enklare att få hjälp över telefon, vill du det får du gärna ringa Emelie Gunnarsson några dagar före gudstjänsten på telefon 073-0604451.